Popomundo



İnternette yeni bir online oyun gördüm ve hemen sizlerle paylaşmak istedim.Oyunun adı "Popomundo".Adından yanlış anlaşılmasın:).

Oyun web tabanlı.Oyunun amacı oyunda ünlü olabilmek.Yani bir müzik grubu kurup veya kurulan bir gruba katılarak ünlü olabilmek.Oyuna kayıt olurken sizden bir isim seçmeniz isteniyor.Tabiki bu isimleri siz belirlemiyorsunuz.Size bir isim listesi veriyorlar ve o insanların kişiliklerinden hangisi size uygunsa onu seçiyorsunuz.

Oyuna girdiğimizde üstte "Anneniz sizinle konuşmak istiyor" yazısını göreceksiniz.Bu bölüme girdiğimizde annemizin görevleri karşımıza çıkıyor.Bu görevleri yerine getirmemiz gerek."Şehir" kısmında ise gidebileceğiniz yerler mevcut."Karakter" kısmında sizinle ilgili bilgiler,günlüğünüz vs. var."Kariyer" de grup bölümü var."Yer" o anda olduğunuz yeri gösteriyor.

Oyunu kısaca tanımladıktan sonra oyunda neler yapabileceğinizi söyleyelim.Oyunda kendinize kız arkadaş edinebilir ve hatta evlenip çocuk sahibi bile olabilirsiniz.Oyunda bir işe girip çalışabilir,para kazanabilirsiniz.

Kısacası oyun gerçek hayatı yansıtıyor diyebilirim.Hepinize iyi oyunlar...


Oynamadan önce yardım bölümünü okumanızı tavsiye ederim.
Oyunu buradan oynayabilirsiniz:www.popomundo.com

Bu yazı hiçbir şekilde alıntı değildir.

Etiketler: , ,


Siyah Balon | 1 Yorum | 15 Haziran 2007 Cuma 07:39

Yorumlar

ooo sen baya eskiymiş bu yazdıkların oyun adı değişti popmundo.com oldu ayrıca baya şey değişti oyun içinde

Anonymous Adsız | 19 Kasım 2009 05:33  

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder