Şırnaktan teröre lanet yağdı.

Son zamanlarda başımıza bela olan teröre karşı Şırnak'tan tepki geldi.Şimdiye kadar terör uğruna bir çok şehit veren Şırnak,teröre lanet mitingi düzenledi.Şırnak'lı halk teröre isyan etti.
İşte mitingden bir söz:"Türk,Kürt kardeştir."<-----Bu söze sonuna kadar katılıyorum.
Şehitler Ölmez,Vatan Bölünmez!
Kaynak:Haber1
Şırnak Gazi ve Şehit Aileleri Derneğince düzenlenen ''Terörü Telin'' mitingi, çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda vatandaşın da katılımıyla yapıldı.

Şırnak Gazi ve Şehit Aileleri Derneğince düzenlenen ''Terörü Telin'' mitingi için erken saatlerde çevre illerden araçlarla Şırnak'a gelen çok sayıda vatandaş Cumhuriyet Meydanında toplandı. Şırnak Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güngör, mitingde yaptığı konuşmada, yıllardır ülkenin başına bela olan terörü lanetlemek için toplandıklarını belirterek, ''Amacımız çocuklarımıza huzurlu bir gelecek bırakmak, vatanımızın birliğini vurgulamak ve bir araya gelerek kutsal bir görevi yerine getirmektir'' dedi.

Eski Şırnak Belediye Başkanı Beşir Tatar da herkes gibi kendilerinin de şehitlerine ağladıklarını, kiminin operasyonda, kiminin nöbette, kiminin yemekte kiminin ise yollarda hain kurşunlara ve mayınlara hedef olduğunu söyledi. Kardeşlik bağlarının kopması ve bu bağın kontrolden çıkması durumunda çok kötü şeylerin yaşanacağına işaret eden Tatar, ''İçimize nifak tohumu sokmaya çalışanlar var. Bin yıldan beri kardeşçe yaşayan, aynı cephede savaşmış, aynı haklara sahip kişileri birbirine düşürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir'' dedi.

Daha sonra mitinge katılanlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti. Yürüyüş, Cumhuriyet Caddesi, Ömer Kabak Meydanı ve Karayolları kavşağından sonra tekrar Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.



Siyah Balon | 0 Yorum | 9 Haziran 2007 Cumartesi 09:56

Yorumlar

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder